Retourneren

Retourneren

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@byroxys.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Beschadigde spullen
Beschadigingen en defecten zijn heel vervelend. Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen, stuur ons dan een bericht. Sturen je e-mail naar info@byroxys.com met de volgende informatie:
• Het ordernummer
• Een foto waarop de beschadiging of het defect duidelijk te zien is;
• Een korte omschrijving van het defect (en hoe het is gebeurd, zo nodig).
Stuur je aankoop naar ons op en als alles goed gaat, steel je binnen 2 weken weer de show met jouw Roxy's ontwerp.

Garantie
Voor alle producten die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in redelijkheid van mag verwachten.

Buiten de garantie vallen onder meer normale slijtage en gebruikssporen. 
Roxy's is niet verantwoordelijk voor schade aan artikelen die door nalatigheid is ontstaan of voor schade die tijdens het passen of retourneren is ontstaan. 

Wishlists

  • Van outfits tot toys.

    Als bedankje krijg je een persoonlijke video toegestuurd met jouw kado in verwerkt.

    klik hier